2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU

Pedagojik Formasyon programı başvurularının değerlendirme işlemleri tamamlanmış ve aşağıda kesin kayıt listeleri açıklanmıştır.

** Gelen Talepler Üzerine '' Kesin Kayıt İşlemleri 11 Eylül 2017 Saat : 17:00 ' da ''  Sona erecektir.

Pedagojik Formasyon için asil kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 28 Ağustos-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi web sayfasından (https://sem.gtu.edu.tr) yapılacaktır. Kesin kayıt için adayların Web sayfasında istenen bilgileri doldurmaları ve;

• TC Nüfus Cüzdanı fotokopisini
  • Mezun adaylar Mezuniyet Belgesi ya da Diploma fotokopisini, son sınıf öğrencileri öğrenci belgesi fotokopisini
  • Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript) fotokopisini,
  • Aşağıda detayları verilen formasyon birinci taksit bedelinin ödeme dekontlarını (555 TL KOÜ ödeme dekontu+555 TL GTÜ ödeme dekontu)

Sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Form Bilgisi Sayfanın altındadır.

Sisteme yüklenen belgelerin asıllarının 30 Eylül–14 Ekim tarihleri arasında GTÜSEM Müdürlüğüne ibraz edilmesi gerekmektedir. Belgelerin asıllarını belirtilen tarih aralığında GTÜSEM Müdürlüğüne ibraz etmeyen ya da beyan edilen bilgilerle ibraz edilen belgelerdeki bilgilerin uyuşmaması halinde adayların kayıtları silinecektir.

Kesin kayıt dönemi sonunda boş kalan kontenjanlar için yedek listeler 11 Eylül 2017 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar G.T.Ü. Sürekli Eğitim Merkezi web sayfasından (sem.gtu.edu.tr) ilan edilecektir. Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Yedek kayıtların tamamlanmasından sonra kontenjanların boş kalması halinde tekrar yedek liste ilan edilebilecektir.

• Ön Kayıt Formunda eğitim almak istediğiniz grup tercihinize göre (Hafta Sonu tüm gün ya da Hafta İçi akşam) listeler oluşturulmuştur. Güz ve bahar dönemi şube ve diğer planlamalar bu çerçevede yapılacaktır ve değişiklik talepleri işleme konulmayacaktır.
  • Kocaeli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği çerçevesince derslerde yoklama alınmaktadır ve devam koşulu aranmaktadır.
  • Öğretmenlik Uygulaması dersi (staj) kapsamında Gebze içerisinde MEB okullarında hafta içi öğretmenlik uygulaması gerçekleştirilecektir. Öğretmenlik Uygulaması dersinin bu çerçevede yürütüleceğinin dikkate alınması, 6 saat fiili olarak okullarda bulunulacağı düşünüldüğünde ortalama 1 günün öğretmenlik uygulamasına ayrılması gerekeceğinin göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Pedagojik Formasyon Asil Kayıt HAFTA SONU TIKLAYINIZ

Pedagojik Formasyon Asil Kayıt HAFTA İÇİ TIKLAYINIZ

Eğitim programının ücreti 1 peşin ve 1 taksit olmak üzere 2.220 TL’dir. Pedagojik Formasyon programı GTÜ ve KOÜ işbirliği ile gerçekleştiğinden ilk taksit bedeli (1.110 TL) aşağıda belirtilen iki farklı hesaba yatırılacaktır.

Ödeme yapılırken “TC nolu …ad……soyad…….’nin Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrenim Ücretinin ilk taksiti” açıklamasının yazdırılması gerekmektedir (Açıklama kısmının yer alması koşulu ile EFT, Havale ve Bankamatik çıktısı kabul edilir. Ancak, bu işlemlerden kaynaklanan banka ücretleri adayların sorumluluğundadır).

555 TL (GTÜ Döner Sermaye Saymanlık Hesabı,

T.C. Ziraat Bankası Gebze Şubesi TR04 0001 0001 6434 7496 0350 01)

555 TL (Kocaeli Üniversitesi, Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. Ziraat Bankası Derince Şubesi TR22 0001 0005 5413 2216 1952 38)