2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON ÖN KAYIT FORUMU

BAŞVURULAR BAŞLADI

GTÜ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖN KAYIT DUYURUSU

KAYITLAR  23 Ağustos 2017 SAAT 23.59 'DA SONA ERECEKTİR.

Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında merkezimiz tarafından yürütülen Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programı için 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde başlatılmak üzere mezun durumda olanlar, 2014 ve öncesi girişli olup halen son sınıfta bulunan öğrencilerle sınırlı olmak kaydıyla Üniversitemize 700 kişilik kontenjan verilmesi karara bağlanmıştır. Bu çerçevede:

Ön Kayıt Süreci

• ·Pedagojik Formasyon programı ön kayıtları, 24 Temmuz-23 Ağustos 2017 tarihleri arasında https://sem.gtu.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Ön kayıt için başvuracak adayların Gebze Teknik Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Hesabına

(Ziraat Bankası – Gebze Şubesi Banka Hesap No: 34749603-5001

IBAN NO TR04 0001 0001 643474 9603 5001)

“……………. TC nolu ……………………….’nın (ad-soyad) PFE önkayıt ödemesi” açıklamasını yazarak 40TL ödeme yapmaları ve alacağı dekont ya da bankamatik makbuzundaki bilgilerini formda ilgili alanlara doldurmaları gerekiyor.

*Değerlendirmeye alınan adayların yatırdıkları ön kayıt ücretleri iade edilmeyecektir.

**Kesin kayıt yaptıran adayların ön kayıt ücretleri Sertifika Programı bedeline dahil değildir.

• İstenen bilgi ve belgelerin eksik/hatalı olması durumunda tüm sorumluluk başvuruyu yapan kişiye ait olacak ve başvurusu geçersiz sayılacaktır.
  • Talim ve Terbiye Kurulu’nun 20 Şubat 2014 Tarih ve 9 Sayılı Kararı ile yeniden düzenlenen “Öğretmenlik Alanları, Atama Ve Ders Okutma Esasları” ile bu karara göre “Öğretmenliğe Kaynaklık Eden Program/Bölüm/Dal Mezunlarının Atanabilecekleri Alanlar” 12 Mart 2014 tarihi itibariyle Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının web sayfasında yayınlanmıştır. Müracaat eden adayların programlara uygunluğu kendi sorumlulukları altındadır.
  • Sıralama 100 lük AGNO’ya göre yapılacak olup 4’lük sistemde not ibraz edenler için YÖK dönüşüm tablosu kullanılarak sıralama yapılacaktır.
  • Dersler haftaiçi 17.00 den sonra, haftasonu tümgün olacak şekilde program yapılacaktır. Tercih yapılırken bunun dikkate alınması gerekir. (Öğretmenlik Uygulaması (Staj) dersinden muafiyeti olmayan tüm adayların Öğretmenlik Uygulaması (Staj) dersinin günü, saati ve okulu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecektir.)

Sertifika Programı Kesin kayıt listeleri ve kesin kayıtta istenecek evraklar 28 Ağustos 2017 tarihinde web sayfamızdan ilan edilecektir.

12 KİŞİDEN AZ BAŞVURU YAPILAN ALANLARDA PROGRAMA KESİN KAYIT ALINMAYACAK OLUP İLGİLİ KİŞİLERİN VERECEKLERİ DİLEKÇEYE İSTİNADEN YATIRDIKLARI ÖN KAYIT ÜCRETLERİ İADE EDİLECEKTİR.

BAŞVURU SÜRESİ DOLMUŞTUR