Çocuklar İçin İngilizce

ÇOCUKLARIMIZ ŞİMDİDEN ÜNİVERSİTELİ OLSUN

Gebze Teknik Üniversitesi'nden Başarı Sertifikası Alsın

Çocuklara Özel Eğitim Teknikleriyle

GTUSEM 'de Çocuklar için İngilizce programında verilen eğitimler çocuklara özel olarak hazırlanmaktadır. Seviyelere göre gruplar ayrıldıktan sonra tamamen çocuklara özel materyaller ve metodlar kullanılarak eğlenerek ve uygulayarak dersler yapılmaktadır.

Konuşma Odaklı Eğitim

Çocuklar için İngilizce Programı'nın temel amacı, çocuklarımıza ufak yaşta İngilizce konuşabilme becerisi kazandırmaktır. Bu amaçla odak nokta konuşma olmak üzere, anlama, dinleme ve yazma becerileri geliştirilmektedir.

Yabancı Hocalarla Eğitim

GTUSEM İngilizce eğitimlerinde  çalışan ve anadili İngilizce olan yabancı hocalarımız da dersler vermektedir.

Nasıl Başvuracaksınız?

Ön Kayıt Formunu Doldurun

Hemen ön kayıt formunu doldurarak iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın. Uzman hocalarımız sizi arasın, merak ettiğiniz tüm soruları yanıtlasın.

Çocuklarımız Seviye Tespit Sınavına Girsin

Ön kayıt aşamasının ardından kontenjanın dolmasıyla birlikte sizi seviye tespit sınavına davet edelim, bu sınav ile çocuklarımız tam olarak ihtiyaç duydukları seviyeden eğitimlere başlasın.

Ödemenizi Gerçekleştirin

Seviye tespit sınavının ardından, GTUSEM tarafından sunulan esnek ödeme planlarından dilediğinizi seçerek ödemenizi gerçekleştirin ve hemen eğitimlere başlansın.

BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, SİZİ ARAYALIM