FUSION 360 (CAD/CAM) Eğitimi

Eğitimin Amacı

Fusion 360TM ürün geliştirmeye yönelik bulut tabanlı bir 3B CAD, CAM ve CAE platformudur. Endüstriyel ve mekanik tasarım ile iş birliği ve işlemeyi tek bir pakette birleştirir. Fusion 360'taki araçlar, entegre konsept-üretim araç seti ile tasarım fikirlerinin hızlı ve kolay keşfine olanak tanır.

Fusion 360 hem MAC hem PC ile kullanıma uygun olarak yazılmıştır, bu da işletim sistemlerinden tercih ettiğiniz birini veya ikisini herhangi bir ek masraf yapmadan kullanabilmenize olanak verir.

Eğitimin Tanımı

Fusion 360TM bu türdeki ilk 3B CAD, CAM ve CAE aracıdır. Ürün geliştirme sürecinizin tamamını, hem Mac hem de PC'de çalışan tek bir bulut tabanlı araçta bir araya getirir.

Tasarım

Formu keşfetmek için şekil verme ve son işlem özellikleri yaratmak için modelleme araçları ile tasarım fikirleri üzerinde hızlıca gezinin.

Tasarlayıp simüle edin
Uyum ve hareketi test edin, simülasyonlar yapın, düzenekler oluşturun, fotogerçekçi görüntülemeler ve animasyonlar yapın.

CAM
Bileşenlerinizi işlemek için takım yolları oluşturun veya prototip üretmek için 3B yazdırma iş akışını kullanın.

İş birliği yapın ve yönetin

Tasarım ekiplerini, gerektiğinde bulutun gücünden yararlanan, uygun olduğunda yerel kaynakları kullanan melez bir ortamda bir araya getirin.

Eğitimin Kazanımları

Autodesk firmasından sertifika alma hakkı kazanacaktır her öğrencimiz.

Eğitimin İçeriği

Fusion 360 Genel Tanıtımı
    Temel Ayarlar
    Arayüz Kullanımı
    Sketch Oluşturma
    Model Oluşturma
    Parametrik Modelleme
    Montaj Oluşturma
    Sculpt Modelleme
    Patch Modelleme
    Simülasyon araçları
    Fusion 360 ile Animasyon
    CAM Modelleme
    Render İşlemleri

Eğitimin Süresi

Toplam 30 saat

Eğitimin Ücreti

1100 TL

Eğitimin Metodu

Eğitim metodumuz; bilgisayar labaratuarında önce temel olmak üzere daha proje bazlı çalışmalarak yaparak toplam süremizi tamamlayacağız.

GTÜ ÇAYIROVA KAMPÜSÜ
GTÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ