GENEL İNGİLİZCE EĞİTİMİ

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

GENEL İNGİLİZCE EĞİTİMİ KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Eğitim, 72 ders saati olarak gerçekleştirilecektir.

·  Haftaiçi 2 gün 19.00-21.30 saatleri arası, 45'er dakikalık 3'er ders olarak planlanmıştır.

·  Dersler GTÜ Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

·  Programa katılacak eğitimciler, alanında uzman GTÜ Akademisyenleri olacaktır.

·  Kurs bedeli KDV dahil 900 TL dir.

(GTÜ Öğrencilerine ve Personeline 800 TL)

·  Katılımcılar Kredi Kartıyla ödeme yapabileceklerdir.

·  Öncelikle seviye tespit sınavı yapılacak kur düzeyi sınav sonucuna göre belirlenecektir. Seviye tespit sınavı için tıklayınız.

·  Kesin kayıt için öncelikle seviye tespit sınavını yapmanız gerekmektedir. Sınava giren adaylarla kesin kayıt için iletişime geçilecektir.

Program için 14.09.2017 Perşembe günü 18:00-19:00 saatleri arasında SEM Binası Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı oryantasyon programı gerçekleştirilecektir

Programa kayıt yaptırmak için aşağıda verilen hesap numarasına program ücretini yatırmanız (Dekontta aşağıda verilen bilgilerin yazılması önemlidir.) ve dekontunuzu sem@gtu.edu.tr adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

Kredi Kartı ile ödeme yapmak için SEM Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

Ziraat Bankası – Gebze Şubesi

Banka hesap no: 34749603-5001

IBAN NO TR04 0001 0001 643474 9603 5001

Gebze Teknik Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Hesabına

“……………. TC nolu ……………………….’nın (ad-soyad) GENEL İNGİLİZCE EĞİTİMİ ödemesi”  açıklamasını yazarak  ödeyebilirsiniz.

72 saat
18 Eylül 2017 (Günler taleplere göre belirlenecek)
Okt. Özlem KARAKUŞ
GTÜ Çayırova Kampüsü