Genel İngilizce

ÜNİVERSİTE AYRICALIĞIYLA İNGİLİZCE ÖĞRENİN

Gebze Teknik Üniversitesi'nden Başarı Sertifikası Alın

Seviyeye Özel Kurdan Başlangıç

GTUSEM'de İngilizce eğitimleri seviye tespit sınavı ile başlar. Bu sayede sizinle aynı düzeyde katılımcılardan oluşan bir sınıfta eğitimlerinizi alırsınız. A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 seviyelerinde sınıflar bulunmaktadır.

Konuşma Odaklı Eğitim

GTUSEM'de İngilizce, konuşma ağırlıklı olarak verilmektedir. Bu sayede katılımcılar; okuma, yazma ve anlamanın yanı sıra en büyük ihtiyaç olan akıcı konuşabilme yeteneğini de edinmektedir.

Yabancı Hocalarla Eğitim

GTUSEM İngilizce eğitimlerinde Gebze Teknik Üniversitesinde çalışan ve anadili İngilizce olan yabancı hocalarımız da dersler vermektedir.

Nasıl Başvuracaksınız?

Ön Kayıt Formunu Doldurun

Hemen ön kayıt formunu doldurarak iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın. Uzman hocalarımız sizi arasın, merak ettiğiniz tüm soruları yanıtlasın.

Seviye Tespit Sınavına Girin

Ön kayıt aşamasının ardından kontenjanın dolmasıyla birlikte sizi seviye tespit sınavına davet edelim, bu sınav ile tam olarak ihtiyaç duyduğunuz seviyeden eğitimlere başlansın.

Ödemenizi Gerçekleştirin

Seviye tespit sınavının ardından, GTUSEM tarafından sunulan esnek ödeme planlarından dilediğinizi seçerek ödemenizi gerçekleştirin ve sınıfınıza kaydolarak hemen eğitimlere başlayın.

BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, SİZİ ARAYALIM