ORTAÖĞRETİM İNGİLİZCE KONUŞMA KULÜBÜ (Teenager Speaking Club)

15.04.2017
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ&TEKNOLOJİ TRANSFER MERKEZİ
300 TL (KDV Dahil) / Aylık (4 Hafta)

Ortaöğretim İngilizce Konuşma Kulübü  (Teenager Speaking Club)

Anadili İngilizce olan Hocamızla 14-17 yaş arası çocukların İngilizce pratik yapabilmeleri için harika bir fırsat!!!

PROGRAMIN AMACI

-Katılımcılara, bugüne kadar öğrenmiş oldukları bilgilerini kullandırtarak, konuşma becerilerini geliştirmek,

-Kelime hazinelerinin zenginleştirilmesine katkıda bulunmak,

-Katılımcıları, günlük dilde sıkça kullanılan deyim ve ifadelerle karşılaştırmak,

-Katılımcıların düşündüklerini ifade ederken yapmış oldukları temel hatalara (telaffuz ve diğer) dikkatlerini çekmektir.

Program Cumartesi günleri saat:14.00-16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sınıf mevcudu 8-10 kişi arasıdır.

Programa kayıt yaptırmak için (0262) 605 1437 numaralı telefondan kontenjan bilgisi alarak aşağıda verilen hesap numarasına program ücretini yatırmanız (Dekontta aşağıda verilen bilgilerin yazılması önemlidir.) ve dekontunuzu sem@gtu.edu.tr adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

HALK  Bankası – Çayırova Şubesi

IBAN NO: TR51 0001 2001 2990 0010 1004 74

Gebze Teknik Üniversitesi TTM Hesabına

“……………. TC nolu ……………………….’nın (ad-soyad) Konuşma Kulübü ödemesi”  açıklamasını yazarak  ödeyebilirsiniz.

*Kredi Kartı ile ödeme yapmak için SEM Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

Eğitmen bilgisi için tıklayınız.