Temel Fotoğrafçılık Eğitimi

PROFESYONEL FOTOĞRAFÇILIĞA İLK ADIMI ATIN

Teorik ve Uygulamalı Eğitim

Fotoğraf Makinesinin Temel Kavramları ve Ayarları

Vizör, Netlik, Objektif Seçimi, Diyafram ve Alan Derinliği, ISO/Sensör Duyarlılığı, Enstantene, Işık ve Pozlama

Sanat ve Teknik Olarak Fotoğrafçılık

Konu, kompozisyon, ışık, pozlama ve fotoğrafı okumak.

Fotoğrafçılıkta Işık ve Renk

Işık ve rengin doğası, Işık kalitesi, Işığın yönü, Renk ısısı, Parlak ışık koşulları, yetersiz ışık koşulları, sis ve pus, eşdeğer pozlama, beyaz dengesi, yapay ışık düzenlemesi.

Özel Çekim Teknikleri ve Uygulama

İnsan ve portre, doğa ve manzara, hareket ve spor, makro teknikleri, gece çekimi, panoramik çekim tekniği, siyah - beyaz, HDR (Yüksek Dinamik Aralık) fotoğrafçılığı

Nasıl Başvuracaksınız?

Eğitim Programı

Temel fotoğrafçılık eğitimi, haftada 6 saat olmak üzere toplam 18 saat teorik ve uygulamalı olarak verilecektir.

Kayıt İçin

Kayıt için aşağıda yer alan ön kayıt formunu doldurarak uzman ekibimizin sizinle iletişime geçmesini talep edebilir veya doğrudan telefon numaralarımızdan bize ulaşarak ön kaydınızı yapabilirsiniz.

Eğitim Detayları

GEBZESEM Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Sertifikası verilecektir.

BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, SİZİ ARAYALIM