YABANCI DİL SINAVI(YDS) HAZIRLIK PROGRAMI

Genel Bilgi

YDS ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı olan merkezi bir yabancı dil sınavdır. Daha önceleri uygulanan ÜDS ve KPDS sınavlarının da bu sınava dahil edilmesi ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere üniversiteler ve özel sektörlerde geçerliliği olan bir dil sınavıdır.

Kurslara Katılım Koşulları ve Seviye Belirleme Sınavı

Katılımcılarımızın, kursa başlamadan önce sitemizde bulunan seviye tespit sınavına girmesi gerekmektedir. Seviye tespit sınavı için tıklayınız.

Programa kayıt yaptırmak için aşağıda verilen hesap numarasına program ücretini yatırmanız (Dekontta aşağıda verilen bilgilerin yazılması önemlidir.) ve dekontunuzu sem@gtu.edu.tr adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

Ziraat Bankası – Gebze Şubesi

Banka hesap no: 34749603-5001

IBAN NO TR04 0001 0001 643474 9603 5001

Gebze Teknik Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Hesabına

“……………. TC nolu ……………………….’nın (ad-soyad) GENEL İNGİLİZCE EĞİTİMİ ödemesi” açıklamasını yazarak ödeyebilirsiniz

Kurs Süreleri ve Günleri:

Toplam  150 ders saati

Haftada 3 gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günde 4 ders saatidir

Ders başlangıç saati 18:00’dır.

Kayıt ve daha fazla bilgi için:

semdil@gtu.edu.tr. Tel:0262 605 14 37

Günde 4 ders saati olmak üzere haftada 3 gün (Toplamda 150 saat) 3 Ekim 2018 - 30 Kasım 2018
GTÜ Yabancı Diller Bölümü Akademisyenleri
B blok Derslik(Eski İşletme Fakültesi Binası)
Ders günleri: Pazartesi, Çarşamba, Cuma/Cumartesi
GTÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ