YDS HAZIRLIK KURSU

YDS Hazırlık Kursu

Eğitim Amacı
1 Nisan 2018'de yapılacak olan YDS'ye adayı eksiksiz bir şekilde hazırlamak

Kurs materyalleri YDS soru formatına uygun olarak GTÜ SEM tarafından sağlanacaktır.

Kimler Katılabilir?
En az intermediate seviyesinde olan herkes katılabilir. Adayların önkayıt için online seviye tespit sınavına katılması gereklidir. Seviye tespit sınavı için tıklayınız.

Eğitimin Programı ve Süresi

Kursumuz 09 Şubat 2018 tarihinde başlayacak olup 110 ders saati olarak gerçekleştirilecektir. Hazırlık kursu; haftada 3 gün (Pazartesi, Çarşamba, Cuma) 18:30 - 21:30 saatleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi kampüsünde yapılacaktır.

1 ders saati 45 dakikadır.

Eğitimin Ücreti

Kurs bedeli KDV dahil 1200 TL dir.

(GTÜ Öğrencilerine ve Personeline 1050 TL)

Katılımcılar Kredi Kartıyla ödeme yapabileceklerdir. (Tüm banka kredi kartlarına taksit imkanımız bulunmaktadır.)

Seviye Tespit sınavına katılan adaylarla kesin kayıt için iletişime geçilecektir.

Programa kayıt yaptırmak için aşağıda verilen hesap numarasına kurs ücretini yatırmanız (Dekontta aşağıda verilen bilgilerin yazılması önemlidir.) ve dekontunuzu semdil@gtu.edu.tr adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

Kredi Kartı ile ödeme yapmak için SEM Müdürlüğüne mesai saatleri içerisinde başvurabilirsiniz. (Kredi kartlarına taksit olanağımız bulunmaktadır.)

Hesap Bilgileri:

Ziraat Bankası – Gebze Şubesi

Banka hesap no: 34749603-5001

IBAN NO TR04 0001 0001 643474 9603 5001

Gebze Teknik Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Hesabına

“……………. TC nolu ……………………….’nın (ad-soyad) "YDS kurs ödemesi” açıklamasını yazarak ödeyebilirsiniz.

110 saat
09.02.2018 Cuma saat 18:00
Okutman Oğuzhan BOZOĞLU - Okutman Bekir YEŞİLYURT
GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ EK BİNA ( ESKİ İŞLETME FAKÜLTESİ BİNASI)